Međunarodni Transport
Organizacija

Kompanija DAMFIS- ŠPED d.o.o. Tuzla  profesionalno i efikasno organizuje međunarodni transport svih vrsta robe širom svijeta, iz bilo kog mjesta i ka bilo kojoj destinaciji. S ponosom ističemo da možemo transportovati Vašu robu i obaviti sve prateće usluge čak i ka destinacijama koje su za mnoge transportne kompanije, špeditere i uvoznike nemoguće.

Ono što izdvaja kompaniju DAMFIS- ŠPED d.o.o. Tuzla od konkurentskih firmi je široka mreža pouzdanih partnera, koji garantuju da međunarodni transport robe možemo organizovati u najkraćem mogućem roku.S obzirom na to da pružanje usluge transporta nije ograničeno brojem vozila koje kompanija posjeduje, preuzimanje Vaše robe vršimo brzo, kako Vi ne biste bespotrebno plaćali skladištenje.


Svojim klijentima nudimo međunarodni transport robe svim vrstama transporta – drumskim, željezničkim, avio i vodenim.

U zavisnosti od potreba klijenata, međunarodni transport robe može biti organizovan kao:

Koristeći samo jedan vid transporta (drumski, željeznički, vazdušni i vodeni transport).


Svojim klijentima smanjujemo troškove i vrijeme potrebno za transport, jer izbjegavamo dodatni pretovar i prepakivanje robe.

Kombinovani vid transporta (drumski, željeznički, avio i vodeni transport) najbolji je način međunarodnog transporta robe za duže relacije, jer smanjuje troškove i vrijeme.

Transport robe u kontejnerima možemo organizovati, u skladu s potrebama klijenata, bilo kao kombinovani transport ili kao
direktni transport. U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.

Svojim klijentima nudimo zbirni međunarodni transport robe, kako bi im pružili najpovoljniju uslugu.


Zbirni transport robe smanjuje troškove te je najpogodniji oblik transporta kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup cijelog kontejnera ili transportnog vozila.

maps sped

Kompanija DAMFIS- ŠPED d.o.o. Tuzla pruža posebne uslove prilikom zbirnog prijevoza po principu dotovara i povratnih punih utovara, 7 dana nedjeljno u sve, odnosno, iz svih evropskih gradova.Nakon više od 60 godina poslovanja i konstantnog ulaganja u poboljšanje kvaliteta i proširenje palete usluga kompanija DAMFIS- ŠPED d.o.o. TUZLA  svojim klijentima može da ponudi transport svih vrsta robe, specijalnih tereta, rasutog tereta, opasnih materija i transport hladnjačama.

Uz međunarodni transport robe, za Vas možemo da obavimo i sve prateće usluge:
Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi i isporuka na dogovorenu destinaciju
Pakovanje robe i priprema za transport
Utovar/ istovar
vađenje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije
špedicija
distribucija

Kompanija DAMFIS-ŠPED d.o.o. Tuzla pored garancije koju klijentima izdaje uz potpisivanje ugovora i kojom se obavezuje da će posao obaviti u skladu s dogovorom i da će obešteti klijenta u slučaju nastanka štete, nudi i mogućnost dodatnog osiguranja robe u međunarodnom transportu.

Vaš zahtjev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na naš email.

bs_BABOS