Cestovni Transport
Cestovni Transport

Efikasnost i vrhunski kvalitet usluge upravo su ono što kompaniju

DAMFIS-ŠPED d.o.o. Tuzla  čini liderom u oblasti drumskog transporta robe.


U skladu s potrebama klijenata, cestovni transport robe možemo organizovati kao direktan transport, ili u cilju snižavanja troškova i uštede vremena naših klijenata, kao kombinovani transport (u kombinaciji sa željezničkim, avio ili vodenim transportom) ili kao zbirni transport.  Kompanija DAMFIS- ŠPED d.o.o. Tuzla, uz uslugu cestovnog transporta robe, nudi i profesionalan istovar i utovar svih vrsta robe, bez obzira na gabarit.Najsavremenija oprema, specijalizirana vozila (kamioni furgoni, šleperi) i edukovan kadar garantuju da možemo da ispunimo sve zahtjeve naših klijenata, bez obzira koju vrstu robe transportujemo, te da li je u pitanju transport robe u BiH ili međunarodni transport.

sped14

Vozila naših partnera  imaju CMR osiguranje i ADR certifikate, pa pored drumskog transporta hladnjačama, transporta specijalnih tereta velikog gabarita i rasutog tereta, nudimo i transport opasne robe.


Uz uslugu drumskog transporta, u najkraćem mogućem roku obavljamo i sve prateće aktivnosti:

Špedicija
Prikupljanje svih vrsta dozvola i dokumentacije
Pakovanje
Utovar/Istovar

#20438
Obavljanje carinskih procedura
Distribucija

Svako vozilo pored standardne opreme posjeduje i opremu za satelitsko praćenje, te smo u svakom trenutku u mogućnosti da Vam pružimo informaciju o tome gdje se vozilo nalazi. Pored garancije koju kompanija DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo pruža prilikom potpisivanja ugovora, nudimo i dodatno osiguranje.


Također, DTS ŠPED d.o.o.  Sarajevo obavlja i sve vrste selidbi kako na teritoriji Bosne i Hercegovine tako i bilo gdje u svijetu. 

 

Vaš zahtjev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na naš email.

bs_BABOS