Brodski Transport
Servisi

Ukoliko želite da Vaša roba bude transportovana brodom, kompanija DAMFIS- ŠPED d.o.o. Tuzla  nudi Vam usluge prijevoza robe svim vrstama vodenog saobraćaja:

rijecni sobracaj
RIječni Saobraćaj
2
Pomorski Saobraćaj
1
Okeanski Saobraćaj

Vodeni saobraćaj najpogodniji je i najekonomičniji za transport velikih količina robe i vangabaritnog tereta.

U zavisnosti od zahtjeva klijenta, destinacije i specifičnosti robe, kompanija DAMFIS- ŠPED d.o.o. Tuzla

vodeni transport robe organizuje kao direktan ili kombinovani transport robe

(u kombinaciji s drumskim, željezničkim i avio transportom).


Sarađujemo s brodskim agencijama širom svijeta i zahvaljujući razvijenoj mreži partnera, klijentima nudimo praktično neograničen tovarni prostor, brzu i profesionalnu uslugu transporta ka svim destinacijama.


Uslugu vodenog transporta organizujemo po principu „od vrata do vrata“.


Naša kompanija Vašu robu preuzima na dogovorenoj adresi i prosljeđuje je do najbliže luke (u Jugoistočnoj Evropi usluga podrazumijeva luke Ploče, Konstanca, Kopar, Rijeka, Bar, Solun, Hamburg, Beograd).


Naš tim i naši saradnici će organizovati ukrcavanje robe, kao i njeno iskrcavanje na destinaciji odakle će je isporučiti na adresu primaoca.

20_box-delivery-gift-hand-512

Pored konvencionalnog tereta, kompanija DAMFIS- ŠPED d.o.o. Tuzla i naši partneri  posjeduju  licence i dozvole neophodne za transport rasutog tereta, specijalnih tereta poput vangabaritnog tereta, kao i opasne robe.

cert

Za naše klijente organizujemo:

•    prijevoz punih kontejnerskih utovara (FCL);

•    zbirni kontejnerski transport (LCL).


Zbirni transport preporučujemo klijentima kojima je potreban transport manjih količina roba do/sa udaljenih destinacija. Ovaj transport podrazumijeva da se Vaša roba prevozi u kontejneru s robom drugih klijenata, tako da ne morate da uzimate u zakup cijeli kontejner koji Vam nije potreban i ne postoji minimum robe koji može biti transportovan.

Vaš zahtjev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na naš email.

bs_BABOS